Skip to content

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken en eigen platformen waar bestanden en documenten worden opgeslagen. Veel bedrijven werken tegenwoordig met de Cloud. Op deze manier kan elke werknemer bij documenten die hier zijn opgeslagen. Maar wat is in de Cloud werken eigenlijk en welke voordelen heeft het?

Wat is werken in de Cloud?

Een Cloud is een externe locatie waar gegevens en bestanden worden opgeslagen. Hier kan u makkelijk toegang tot krijgen via iedere internetverbinding. Het is gebruiksvriendelijk voor werknemers omdat zij overal en altijd toegang hebben tot zakelijke documenten en data. Steeds meer bedrijven werken tegenwoordig hybride. Door gebruik te maken van de Cloud is het voor werknemers gemakkelijk om hybride te werken, wat zorgt voor een hogere productiviteit.

Altijd en overal werken

Een groot voordeel van werken in een Cloud is dat u overal en altijd aan het werk kan, zolang u maar internetverbinding heeft. Daarnaast heeft het nog meer voordelen, zoals:

  • De Cloud is schaalbaar. U weet nooit wat de toekomst brengt en hoeveel werknemers er aansluiten bij uw organisatie. In de Cloud past u zich gemakkelijk aan naar de huidige situatie.
  • De data is veilig opgeslagen op minimaal twee servers binnen gecertificeerde datacentra. Ook worden er automatisch back-ups gemaakt van de Cloud.
  • Geen dure investeringen. Door gebruik te maken van de Cloud hoeft er geen investering gedaan te worden in hard- en software.

De clouddiensten van Mirage ICT Services

Onze Miragisten staan klaar om Clouddiensten te verzorgen voor uw organisatie. Wij bieden verschillende Clouddiensten aan:

  • Public Cloud
  • Private Cloud
  • Hybride Cloud
  • Dedicated Server Hosting
  • Microsoft 365
  • Google Workspace
  • Workspace 365.

Benieuwd naar welke van bovenstaande Clouddiensten aansluit bij de wensen en behoeften van uw organisatie? Neem dan gerust contact op met ons of vraag een offerte op.

Delen op

Gerelateerde berichten

Toename van phishingmails leidt tot hogere cybercriminaliteit

Mailtjes verzonden vanuit de naam van collega’s of organisaties die vragen of je geld over…

Lees meer
NIS richtlijnen

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Bent u al bekend met de NIS2-richtlijn? Deze Europese richtlijn voor cybersecurity is vorig jaar…

Lees meer

9 maanden gratis printen met Mirage ICT Services

Een verslag, nieuw contract of aantekeningen van de vergadering printen. Af en toe is het…

Lees meer

Een blijvende trend: het tekort aan ICT personeel

De ICT sector is één van de sectoren in Nederland waar structureel tekort is aan…

Lees meer
Back To Top