Skip to content

Veel bedrijven stellen hoge eisen aan hun kantoorapparatuur. Tijd voor onderbrekingen of dure reparaties is er niet. Zorg daarom voor extra zekerheid door te profiteren van maar liefst drie jaar gratis HP Extended Services, wanneer u binnen 60 dagen na aanschaf één van de deelnemende printer-modellen* aangeschaft. Printen wordt zorgeloos, maar mocht er toch iets verkeerds gaan dan wordt de printer kosteloos gerepareerd door de HP technici.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. U koopt één van de hiervoor in aanmerking komende printers.
  2. Tot 60 dagen na aankoop vult u de informatie over uw gekochte printer en uw adresgegevens in. De informatie is nodig voor de registratie van de servicepack.
  3. Binnen zes weken ontvangt u de bevestigingsmail van uw registratie voor de servicepack.

Hoe werkt het HP Extended Services-programma?

Het HP Extended Services-programma** biedt een verlenging van de ondersteuningsperiode voor HP printers en MFP’s. Zolang u de originele HP supplies blijft gebruiken, kunt u rekenen op service en ondersteuning, kosteloos en gedurende drie jaar na aanschaf. Indien u service of reparatie nodig heeft, wordt u om de HP cartridge-indexcode gevraagd. Deze code wordt automatisch gegenereerd op basis van de supplies die in het apparaat gebruikt zijn en is eenvoudig op te vragen.

Mirage webshop

Mirage ICT Services levert de zakelijke printers van HP (uit voorraad), tegen uiteraard zeer beperkte kosten. Bekijk het aanbod in onze webshop.

Bekijk de aanbieding en de algemene voorwaarden

*Bekijk hier welke printers in aanmerking komen voor deze aanbieding.

**Vind hier meer informatie over deze actie en de algemene voorwaarden.

ACTIE: tot drie jaar zorgeloos printen!

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top