skip to Main Content

Vindt u het ook belangrijk dat in de zomervakanties de workflows gewoon doorgaan en niet vertragen? Met de digitale handtekening van Adobe kunt u snel en eenvoudig formulieren invullen en een handtekening onder het document zetten. Zo hoeven klanten nooit meer lang te wachten op een handtekening en loopt het proces gewoon door. Lees verder voor meer informatie over de aanbieding.

Meer flexibiliteit met Adobe Sign

Adobe wil alles voor haar klanten zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben zij deze leuke zomeractie bedacht zodat alle werkprocessen, ook tijdens de vakanties, soepel doorlopen. Zo hoeft u nooit meer te wachten op een handtekening van een collega die op vakantie is. Met Adobe Sign kunt u overal waar u bent een handtekening zetten en hoeven uw collega’s niet meer te wachten. Hierdoor vertragen de werkprocessen niet en gaat u met een fijn gevoel met vakantie.

*Voorwaarden

  • Het aanbod geldt alleen voor 50 handtekeningen. Extra handtekeningen worden gefactureerd tegen de normale prijs.
  • Eén aanbieding per bedrijf (50 transacties per klant).
  • Adobe Sign-transacties zijn geldig tot de volgende vervaldatum van de klant.
  • De aanbieding is niet geldig voor reeds bestaande Adobe Sign-klanten.
  • De aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2021.

Profiteer nu van de actie

Twijfelt u al een tijdje over het aanschaffen van een Adobe product of staat u op het punt om uw product te verlengen? Wacht niet langer. Wanneer u nu namelijk één van de onderstaande producten aanschaft of verlengd, ontvangt u 50 Adobe Sign-handtekeningen voor slechts €1,- cadeau*.

Deelnemende producten:

  • Adobe Creative Cloud voor teams (alle apps)
  • Adobe Creative Cloud voor teams (enkele app)
  • Adobe Acrobat DC-standaard
  • Adobe Acrobat DC Pro

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze aanbieding of heeft u nog aanvullende vragen? Onze Miragisten staan voor u klaar en geven u advies op maat. U kunt ons bereiken via 020-752 22 89 of per e-mail aan sales@mirage.nl

Digitale handtekening Adobe

Delen op

Gerelateerde berichten

Computerchips

De uitdaging van het tekort aan computerchips

Door de coronacrisis is een groot tekort aan computerchips ontstaan. Dit is gekomen door de groei van thuiswerkers en bedrijven die hun digitalisering in een hoge versnelling hebben gezet. Dit heeft grote invloed op de levertijden van producten en dit brengt vertragingen met zich mee waardoor de schaarste nog groter wordt.
read more
Betaalbaar zakelijk glasvezel

Betaalbaar zakelijk glasvezel in de Bollenstreek vanaf 2022!

In het digitale tijdperk is glasvezel voor ondernemers haast onmisbaar. Het is dé internetverbinding met de beste snelheid door synchrone techniek. Vanaf 2022 kunnen ook ondernemers in de Bollenstreek genieten van glasvezel. Wij vertellen u er graag meer over.
read more
HP Battery Health Manager

Batterij verbeteren met HP Battery Health Manager

Veel medewerkers laten hun oplader in de HP-notebook, waardoor de kans op batterijschade wordt vergroot.
read more
Windows 11

Windows 11: wat kunt u ermee en werkt het op uw apparaat?

Binnenkort komt de nieuwe opvolger van Windows 10 uit, namelijk Windows 11! Benieuwd naar de nieuwe features? Lees hier verder!
read more
Back To Top