Skip to content

U weet als geen ander dat de digitale toekomst zich razendsnel ontwikkelt en verandert. De ene na de andere innovatie komt en gaat. Na de proef op de consumentenmarkt worden veel digitale trends geïmplementeerd in het bedrijfsleven. Na het succes van Augmented Reality van Pokemon Go, is het concept klaar om de overstap naar het bedrijfsleven te maken. Dit is een spannend en soms ook langzaam proces. Wat kunt u allemaal verwachten de komende jaren?

Ambient Knowledge

Kennis en informatie over de activiteiten en voorkeuren van werknemers is alom tegenwoordig. En in de toekomst zal dit ook gebruikt kunnen worden, dankzij de inzet van algoritmes die voor een continue update van je expertise zorgen. Deze wisselwerking zal de komende jaren steeds belangrijker worden. En bijbehorende ICT services zijn hier in extra belangrijk, evenals uw netwerk.

Analytics ingebouwd

Analyseren van workflows en applicaties door ingebouwde analytics worden steeds meer ingebouwd. Deze tools kunnen op de achtergrond gewoon werken, en u belangrijke data geven voor uw bedrijf. Het soft- en hardware pakket moet daarom ook up-to-date zijn. En er komen natuurlijk ook nieuwe elementen bij die nu nog niet van toepassing zijn. Spannend!

Verrijkende technologie

Virtual reality en augmented reality worden steeds belangrijker, niet alleen in de gaming wereld, maar ook in uw bedrijf. U kunt dit gebruiken voor trainingen en bijvoorbeeld in de vergaderzaal. Clouddiensten zijn hier in ook belangrijk, evenals uw software. Mirage kan u meer vertellen over deze ontwikkelingen.

Virtuele kantoortuin

Met de focus op mobiel en cloud, is het belangrijk dat de virtuele kantoortuin goed wordt onderhouden! De werkomgeving, waar dan ook, wordt steeds slimmer.

Persoonlijke clouds

In plaats van één cloud voor het bedrijf, worden persoonlijke clouds en persoonlijke apps voor werknemers belangrijker. Het is ook efficiënt om per werknemer informatie te bewaren.

Virtuele persoonlijke assistenten

Siri en Cortana worden steeds slimmer en zullen broertjes en zusjes krijgen die speciaal zijn ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Ook de taken die deze assistenten gaan uitvoeren zullen steeds ingewikkelder worden.

Al deze trends helpen uw digitale werkplek zich te ontwikkelen. Uw medewerkers zullen steeds efficiënter en tevredener kunnen werken. Of deze trends zich ook daadwerkelijk gaan doorzetten is nog maar de vraag, het blijft koffiedik kijken natuurlijk. Toch is het zaak om voorbereid te zijn op de toekomst! Is uw onderneming al klaar voor de volgende stap? Neem contact op met Mirage.

 

Delen op

Gerelateerde berichten

KPN stopt met 3G

KPN stopt met 3G

Vanaf 31 maart 2022 is KPN definitief gestopt met 3G. Steeds minder mensen maken gebruik…

Lees meer
Back To Top